duminică, 25 aprilie 2010

Început


Există anumite cuvinte, păreri, gesturi, priviri care ne farmecă din prima clipă ce luăm contact cu ele.Odată cu aceste lucruri care-şi maximizează înălţimea în privirile noastre, apar şi anumite întrebări în conştiinţa noastră, care nu este altceva decât un produs de gânduri ce se înmiiesc numai la un singur gând.Pur şi simplu dintr-o dată, viaţa prinde alte dimensiuni în cei doi ochi ai existenţei noastre.De ce avem doi ochi?V-aţi întrebat vreodată?De ce doar doi? Sau de ce atât de mult? Acesta ar fi un exemplu de întrebări.Întrebările se nasc din răspunsuri simple sau din alte întrebări simple.Marile concepţii ale filozofilor pornesc de aici, de la simplu.Aţi avut vreodată vreo nelămurire legată de ceea ce se află în jurul vostru?Oricum oricine are, însă ideea este că aici, putem discuta deschis pe diverse teme incitante care cu siguranţă ne vor îndruma spre documentare.Haideţi să descoperim împreună !Acest blog are scop construirea unor trepte pentru tinerii din ziua de astăzi şi nu numai, spre lungul urcuş către un viitor mai strălucit, care rar găsesc persoane alături de care să-şi exprime părerile liber şi alături de care să înveţe concepţii noi despre viaţă şi despre fiinţa umană.
Mulţumim celor care ne susţin şi celor care promovează ideile noastre ! Aşteptăm cu drag noi păreri din partea cititorilor ! Vă mulţumim !

6 comentarii:

Bianca P. spunea...

Abia astept sa se extinda cititorii si blogul :X
O sa fie superb :D

Iuli spunea...

Nice to find you :D Sunt sigur că avem muuuulte subiecte de dezbătut :D Abia aştept prima postare :)

Rocksy spunea...

Această mică descriere mi-a dat de înţeles că aspiraţiile voastre sunt mari şi presupun că dacă aveţi într-adevăr o voinţă puternică puteţi promova creativitatea,noul, cultura şi schimba diferite concepţii ale fiecărui om în parte.Eu vă mulţumesc pentru implicare şi de asemenea pentru idee, deoarece urmând drumul acesta într-adevăr veţi construi trepte catre lungul drum al tinerilor spre un viitor strălucit fără a cădea de altfel în vidul vieţii de zi cu zi, a omului medicoru....

Anonim spunea...

este ceva ff interesant nu multi citesc asa ceva de interest

Anonim spunea...

vor fi multe dezbateri ff intesente pe acest blog sunt sigur

Anonim spunea...

sunt ff interensate ceea ce au scris tinerii de azi chiar imi place pana acum nimeni nu a scris asa ceva si ma bucur